ERBJUDANDEN

B Unlimited erbjuder utbildningar i syfte att stärka och utveckla människor och organisationer inom framför allt ledarskap, service och bemötande samt grundläggande pedagogik och presentationsteknik.

Utbildningarna skräddarsys och anpassas utifrån er målsättning och era unika förhållanden. För att få träffsäkerhet i utbildningen och hög igenkänningsgrad hos kursdeltagarna inleder vi utbildningsinsatsen med att lära känna er som företag.

Utbildning för utbildare och
handledarutbildningar

Har ni interna instruktörer eller hand- ledare inom företaget som behöver få en pedagogisk grund att stå på och kunna ge feedback på ett konstruktivt sätt?

B Unlimited erbjuder grundläggande ut- bildningar för instruktörer och hand- ledare i hur man på ett pedagogiskt sätt genomför handledaruppdrag eller utbild-ningar.

Målgrupp: Personer som lär ut till eller
handleder andra.

Presentationsteknik
Att stå inför en grupp, inta rummet och genomföra en presentation på ett engagerande och tydligt sätt är något som många upplever som nervöst eller utmanande.
 
Med verktyg till att förbereda, strukturera och genomföra presentationer samt hur man kan engagera en grupp ökar också känslan av säkerhet som presentatör.
 
Vi skräddarsyr utbildningen efter era unika behov och förutsättningar. Fokus ligger på att utveckla förmågan och att känna en ökad trygghet i att framföra budskap på ett trovärdigt och säkert sätt. Under utbildningen kommer du att få förbereda och genomföra korta presentationer där vi successivt bygger på med nya verktyg.

Målgrupp: Medarbetare och ledare som vill stärka sin förmåga i att presentera inför grupp

Individuell coaching
För att ytterligare förankra en utbildning i vardagen erbjuder B Unlimited individuell coaching till såväl medarbetare som ledare. Coachingen kan ske i form av med- lyssning och/eller samtal.

Målgrupp: Medarbetare och ledare som genomgått utbildning hos B Unlimited.

Fler erbjudanden